Skogtur med valpeneRomerike Hundeskole ble startet i 2004. Siden da har det ukentlig blitt avholdt valpekurs og videregående kurs jevnlig. I tillegg har det blitt mange privattimer. Nytt for 2020 er også jaktkurs for retrievere. Jeg har jobbet heltid med hund siden 2001 og som hundeinstruktør siden 2002.  

Selv har jeg for tiden seks flat coated retrievere i alderen 2-13 år, og jeg bor også sammen med tre jämthunder som min samboer bruker på elgjakt. Min hovedinteresse er jaktprøver for retrievere (apportering), og pr. i dag har jeg to hunder i eliteklassen. Med tidligere hunder har jeg konkurrert i lydighet opp til det som den gang het eliteklassen, men det aller viktigste for meg er det å ha lydige, glade og velfungerende hunder i hverdagen. Det er også det som er hovedfokus på kursene jeg holder. 

Jeg har gått en rekke kurs, deriblant flere instruktørkurs, men også kurs med egne hunder innen spesielt jakt med retriever og lydighet, samt deltatt på seminarer, kurs og foredrag med etologer, veterinærer og dyktige instruktører. Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg som hundetrener og kursholder, og jeg prøver å holde meg oppdatert innen belønningsbasert trening.

Jeg tror det er viktig med en god kombinasjon av teori og praktisk erfaring fra trening av både egne og andres hunder når man skal holde kurs, og jeg er glad for at jeg også har mange års erfaring med å ha flere hunder samtidig. 

Jeg brenner for god dyrevelferd, noe jeg forsøker å formidle på kursene jeg holder. Jeg er også svært interessert i avl og oppdrett, og jeg har et lite oppdrett av flat coated retriever under kennelnavnet Nifty Dude. 

Dersom du ønsker å melde deg på kurs eller har spørsmål om privattimer, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kirsti Ekstrøm