Skogtur med valpeneRomerike Hundeskole ble startet av Kirsti Ekstrøm i 2004. Siden da har det ukentlig blitt avholdt valpekurs og videregående kurs jevnlig. Jeg har jobbet som hundeinstruktør siden 2002.  

Med egne hunder deltar jeg på jaktprøver for retrievere. Tidligere har jeg konkurrert i lydighet opp til eliteklassen, men det aller viktigste for meg er det å ha lydige, glade og velfungerende hunder i hverdagen. Det er også det som er hovedfokus på kursene jeg holder. Jeg har gått en rekke kurs, deriblant flere instruktørkurs, men også kurs med egne hunder innen spesielt jakt med retriever og lydighet, samt deltatt på seminarer, kurs og foredrag med etologer, veterinærer og instruktører fra inn- og utland. Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg som hundetrener og kursholder. Jeg brenner for god dyrevelferd, noe jeg også forsøker å formidle på kursene jeg holder. Jeg er også svært interessert i avl og oppdrett, og er helt i startfasen av et lite oppdrett av flat coated retriever. 

Dersom du ønsker mer informasjon om kurs eller privattimer, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..