Jeg heter Kirsti Ekstrøm og jeg startet opp Romerike Hundeskole i Lørenskog i 2004. Siden da har jeg ukentlig avholdt valpekurs og videregående kurs jevnlig. I tillegg har det blitt mange privattimer, og jeg har også holdt jaktkurs for retrievere. Jeg har jobbet heltid med hund siden 2001 og som hundeinstruktør siden 2002. Romerike Hundeskole er et enkeltpersonforetak. I 2021 flyttet jeg kursvirksomheten hjem til Aurskog. 

For tiden har jeg fem flat coated retrievere, mens samboeren min har tre jämthunder som brukes på elgjakt; yngstemann er vårt felles prosjekt. Min hovedinteresse er jaktprøver for retrievere (apportering). Alle retrieverne er jaktpremierte, og pr. i dag er de to eldste premiert i eliteklassen. Med tidligere hunder har jeg konkurrert i lydighet opp til det som den gang het eliteklassen, men det aller viktigste for meg er det å ha lydige, glade og velfungerende hunder i hverdagen. Det er også det som er hovedfokus på kursene jeg holder. 

Jeg har gått flere instruktørkurs, men også kurs med egne hunder innen spesielt jakt med retriever og lydighet, samt deltatt på seminarer, kurs og foredrag med etologer, veterinærer og dyktige instruktører. Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg som hundetrener og kursholder, og jeg prøver å holde meg oppdatert innen belønningsbasert trening.

Jeg tror det er viktig med en god kombinasjon av teori og praktisk erfaring fra trening av både egne og andres hunder når man skal holde kurs, og jeg er glad for at jeg også har mange års erfaring med å ha flere hunder samtidig og av begge kjønn. 

Jeg brenner for god dyrevelferd, noe jeg forsøker å formidle på kursene jeg holder. Jeg er også svært interessert i avl og oppdrett, og jeg har et lite oppdrett av flat coated retriever under kennelnavnet Nifty Dude. 

Dersom du ønsker å melde deg på kurs eller har spørsmål om privattimer, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.