Høstens videregående kurs er fulltegnet, så neste kurs blir først våren 2020. Kurset vil gå på mandager kl. 19.30-20.30.

Kurset er beregnet på hunder som har fullført valpekurset. Vi trener videre på øvelser vi gikk gjennom der og øker vanskelighetsgraden. Det blir mye fokus på innkalling, bli, passivitet, lineføring/fri ved fot og passeringstrening, med gradvis større forstyrrelser. Vi går i tillegg gjennom noen praktiske og morsomme øvelser som f.eks. legge seg på teppet/plassen sin og apportering. 

Dersom man har gått valpekurs et annet sted, må man gjennom minst en privattime først. Hunder som av forskjellige årsaker ikke fungerer sammen med andre hunder, kan dessverre ikke delta på kurset, men anbefales å ta privattimer i stedet, for så eventuelt å ta et senere kurs hvis hunden da er moden for det. Hunder med løpetid har dessverre ikke anledning til å delta på kurset. 

For spørsmål eller påmelding, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Videregaendekurs