Neste kurs starter mandag 25. mars kl. 20. Dette kurset vil gå over åtte kvelder. Det er ikke kurs i påskeferien. Kurset er beregnet på hunder som har fullført valpekurset. Vi trener videre på øvelser vi gikk gjennom der og øker vanskelighetsgraden.

Det blir mye fokus på innkalling, bli, passivitet, lineføring/fri ved fot og passeringstrening, med gradvis større forstyrrelser. Vi går i tillegg gjennom noen praktiske og morsomme øvelser som f.eks. legge seg på teppet/plassen sin og apportering. 

Jeg tar imot påmeldinger fortløpende, og den er økonomisk bindende når man har bekreftet at man ønsker plass. Kurset koster kr 1900,- og det er seks plasser. 

Dersom man har gått valpekurs et annet sted, må man gjennom minst en privattime først. Hunder som av forskjellige årsaker ikke fungerer sammen med andre hunder, kan dessverre ikke delta på kurset, men anbefales å ta privattimer i stedet, for så eventuelt å ta et senere kurs hvis hunden da er moden for det. Hunder med løpetid har dessverre ikke anledning til å delta på kurset. 

For spørsmål eller påmelding, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Videregaendekurs